Bobblehead Bunny

ALVAZ

2014-08-31
21:28:16

Rackartygarna och Ace Wilder

 
Hey alla, sry för att jag har varit borta men jag tröttnade lite och ingen vill ju ha meningslösa inlägg ni vet vet vad jag menar.
Medan jag var "borta" så var det en tjej som la upp en video m olika bloggar på videofyme. Det gjorde så att fler folk började läsa min blogg och det var ju kul så tack så mycket Frida!
 
Skolan har ju också börjat nu. Det är ju lite kul i alla fall, idag har jag suttit och pysslat saker som jag ska hänga in i mitt skåp, på bilden nedanför ser ni mitt schema sm jag har lagt till lite färg på och klistrat fast på ett papper med leopard mönser, nummer till sjukanmälan, en flaska med skåpsdoft (rumsdoft) som doftar vanilj och den har jag bara pyntat med mönstrade papper, en sklkalender som jag har gjort själv och en blinkande presentrosett som jag har gjort till en magnet haha :)
Sen är det bara handsprit och ett penfodral med överstrykningspennor ;)
Alla papper är från panduro
 
Förresten, igår var det familjefestival där jag bor vilket innebär att man är med kompisar eller familjen i byn och sen är det typ som en festival, där finnsockså funballs och hoppborgar och sånna saker.
Det är också massa uppträdande och detta året var t.ex. Ace Wilder, Timbuktu, Rackartygarna, Alcazar osv där fast jag kunde tyvärr inte se Timbuktu för min mamma ville att jag skulle komma hem innan 21.30 så yes...
Jag har följt rackartygarna på yutube sen de började och jag dog typ när jag träffade dom och jag fick deras autografer på armen, inuti mitt mobilskal, på en lapp och i ansiktet! XD
Jag ville ta bilder med dom också men när jag skulle ta med Rasmus så nockade jag han på hakan med mitt huvud HAHAHA det var aspin!
Sen när jag och en av mina kompisar skulle ställa oss till kön till autografer av Ace Wilder så började jag typ gråta för jag fattade inte att jag hade träffat rackartygarna haha. 
Men de var skittrevliga så det var ju också en bra sak!
Jag, Philip, Olle och Rasmus
Jag och Ace 
 
Baztuba ;)